Skip to content

Avast Interne Fout Mac

Avast antivirus is degene die ongetwijfeld beter kan presteren dan andere antivirusprogramma’s als het gaat om Mac-antivirus vanwege zijn rijkdom aan uitzonderlijke functies.

Het is echter ook zo dat zelfs de beste mensen af en toe in de problemen komen. Een interne fout van Avast is een van de problemen die uw systeem kunnen schaden. Avast Interne Fout Mac is een recente vraag die Mac-gebruikers hebben gemeld. Als u dezelfde fout krijgt, kunt u dit artikel tot de conclusie lezen. Het bevat een aantal richtlijnen en een uitleg van de redenen waarom u deze fout ziet.

Oorzaken van de Avast Interne Fout Mac

Het vinden van de oorzaken van het probleem is de eerste stap om het op te lossen. Laten we dus eens kijken naar enkele van de mogelijke oorzaken van het interne Avast-probleem.

Beschadigde bestanden – Uw systeembestand is mogelijk beschadigd en het systeem loopt regelmatig vast.

Systeem crasht – Uw systeem crasht regelmatig en reageert traag. Virus of een malware-functie die uw systeembestanden heeft verpest.

Onvolledige installatie – De fout kan optreden tijdens de installatie van de toepassing, tijdens het opstarten of afsluiten van het systeem, of zelfs tijdens de installatie van het besturingssysteem.

Corrupte download – Fraude download of onvolledige installatie van de antivirustoepassing van Avast. Ook corruptie in het Windows-register.

Hierdoor bent u nu op de hoogte van de problemen en hun oorzaken. U bent nu bereid om de problemen zelf op te lossen. Volg in dat geval de stappen in de volgende sectie om het probleem op te lossen.

Hoe de fout op te lossen?

Er zijn verschillende manieren om deze fout te voorkomen, waarvan er enkele hieronder worden gegeven.

Methode 1: Avast verwijderen met Tool

De beste manier om de interne fout op een Mac op te lossen, is door het antivirusprogramma van Avast te verwijderen. De antivirus van Avast kan eenvoudig van uw computer worden verwijderd met een programma van Avast. Hier zijn enkele manieren om Avast-antivirus volledig van uw Mac te verwijderen.

De Mac biedt een functie om de applicatie te verwijderen. Je kunt het dankzij het handmatig wissen.

 • Tik op Start en druk vervolgens op de knop Hulpprogramma. Dubbelklik daarna om de Activity Monitor te openen.
 • Tik op de knop Afsluiten, zoek het lopende proces van Avast en markeer het.
 • Herhaal stap 2 en stap 3 totdat alle processen zijn uitgeschakeld. Druk vervolgens op het Finder-pictogram en tik vervolgens op Toepassingen. Open nu de map Programma’s en zoek het Avast Free Mac Security-pictogram, sleep het daarna naar de map Prullenbak.
 • Klik met de rechtermuisknop op de map Prullenbak en druk gewoon op Prullenbak leegmaken. Tik daarna op de Go-knop die in het hoofdmenu wordt gegeven en tik vervolgens op Ga naar de map.
 • Typ de opdracht /library in het vak en klik op de knop Return. Open deze mappen en verwijder de bestanden met Avast Free Mac Security.

Methode 2: Installeer Avast Security opnieuw

Om het probleem zelf op te lossen, kunt u Avast-beveiliging ook opnieuw installeren vanaf uw Mac-computer. Houd je in dat geval aan onderstaande richtlijnen.

 • Tik eerst op de Avast-menubalk en kies de optie Avast openen in het menu.
 • Als u klaar bent, tikt u op Avast Security in de menubalk in de linkerbovenhoek van het scherm.
 • Kies nu de optie Avast verwijderen en tik op de knop Verwijderen.
 • Kies de aanvullende beveiligingsproducten die u van uw mac wilt verwijderen en tik op de optie Doorgaan.
 • U wordt gevraagd uw Touch ID op te geven of de gebruikersnaam en het wachtwoord van uw beheerder in te voeren.
 • Tik nu op OK om toestemming te verlenen voor het verwijderen.
 • Tik op de optie Afsluiten.
 • Daarna kunt u Avast van uw Mac verwijderen.
 • Als u klaar bent, probeert u uw apparaat opnieuw op te starten
  Download en installeer de huidige versie van Avast.

Na het voltooien van de fase kunt u de situatie zelf aan.

Hopelijk kunt u het probleem zelf oplossen met behulp van deze technieken. In deze situatie is het raadzaam om elke stap nauwkeurig te volgen en geen enkele over te slaan. Als u dat niet doet, kunt u het probleem mogelijk niet oplossen. U kunt een opmerking achterlaten in het opmerkingenveld als u nog vragen heeft over de beschreven stappen. Klik op de “Vind ik leuk”-knop als je het artikel leuk vond.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *