Skip to content

Facebook

Als een van de grootste sociale-mediaplatforms op internet heeft Facebook elke dag miljoenen gebruikers en wordt het gebruikt voor het delen van berichten, communiceren met dierbaren, het creëren van fondsenwervers en het opstellen van bedrijfsprofielen voor groeiende bedrijven. Vanwege het grote bereik van duizenden mensen, kunnen gebruikers die Facebook proberen te bereiken om fouten over hun berichten, technische problemen bij het ontvangen van geld en andere problemen, gemakkelijk contact op te nemen met het bedrijf via de volgende manieren:

Facebook Nederland | Facebook Bellen | Dutch

Wie kent Facebook niet, met 2,5 miljard gebruikers en optellend; ze zijn de grootste sociale netwerkservice in Amerika. Opgericht door Mark Zuckerberg en zijn huisgenoten aan het Harvard College, in eerste instantie voor Harvard Students inmiddels uitgegroeid tot een groot netwerk.

Het heeft zich over de hele wereld verspreid en ze zijn nu beschikbaar in 140 talen. Dit prominente sociale netwerk wordt ook geconfronteerd met veel klachten en rechtszaken. De klantenservice van Facebook biedt nu online ondersteuning als ondersteuning aan al zijn gebruikers. Laat meer weten over Facebook en zijn cijfers. Facebook Bellen is een van de beste manieren om het ondersteuningsteam te verbinden.

Uit enquêtes blijkt dat er 2 miljard regelmatige gebruikers van Facebook zijn en dat veel bedrijven het profiel en de activiteit van de kandidaat op Facebook controleren voordat ze worden aangenomen. Zo fungeert Facebook als platform voor klanten, werknemers en werkgevers. Facebook bevat nu messenger, werkplek, Oculus, WhatsApp en Facebook en nog veel meer applicaties waarvoor een aparte kolom nodig is om te ontdekken. Bekijk de onderstaande secties om Facebook-ondersteuning te krijgen.

Facebook-e-mailservice

Als het Facebook-telefoonnummer niet bereikbaar is, kunt u ook via e-mail contact opnemen met de chief executives op Facebook.

De eerste persoon met wie contact wordt opgenomen is:

Onderdirecteur:

Justin Osofsky,
Vice-president Wereldwijde operaties,
1 Hacker-manier,
Menlo Park, Californië, 94025.

E-mail-ID: josofsky@fb.com

Chief executive:

Mark Zuckerberg,
Voorzitter en CEO,
1 Hacker MANIER,
Melo Park, CA 94025

E-mail-ID: Mzuckerberg@fb.com

Openingstijden klantenservice

Facebook-service is beschikbaar en er zijn veel manieren om contact op te nemen met Facebook. De eerste is het gebruik van een gratis telefoonnummer voor Facebook. De tweede manier is om het Facebook-team te bellen en met hen te praten over uw probleem. Mijn suggestie om contact op te nemen met Facebook is via het online helpcentrum. Online hulp is gemakkelijk beschikbaar voor echte mensen en u kunt de hele dag door hun steun krijgen.

Adres bedrijfskantoor

Mocht je toch nieuwsgierig zijn naar meer, dan kun je een brief sturen naar;

1 Hacker-manier,
Menlo Park, CA, 94025.

Facebook bij mij in de buurt

Facebook heeft geen winkelzoeker, maar Facebook heeft een optie genaamd vrienden in de buurt, waar u kunt weten wie er in de buurt van uw locatie is. Om deze optie te gebruiken, moeten zowel jij als je vrienden allebei de locatie-instellingen hebben ingeschakeld. Dit is een van de beste functies om gemakkelijk gesocialiseerd te worden.

FB-links naar sociale media

Ze zijn minder actief op het gebied van klantenondersteuning en service. Bijna alle sociale-mediaplatforms staan onder de Facebook-banner en ze hebben speciale pagina’s waar u nooit een goed antwoord op uw vragen krijgt. Dit is een meer frustrerend deel van hen.

Twitter: https://twitter.com/Facebook
Instagram: https://www.instagram.com/facebook/

Klantenservice Help-community: https://www.facebook.com/help/fblite/community/

Facebook Recensie

Facebook heeft veel klachten ontvangen over hun gehackte account, maar hun ondersteuning was beperkt. Evenzo zijn er klachten over accounts die zonder voorafgaande kennisgeving zijn vergrendeld. Als je dan je account terug wilt krijgen, moet je zoveel certificaten maken en tot die tijd niet? Hoewel Facebook redenen heeft om de accounts van zijn klanten te vergrendelen, is het in veel opzichten oneerlijk.

Evenzo zijn er veel klachten van klanten over het verwijderen van hun geüploade video’s. Er zijn ook veel positieve recensies over Facebook. Veel klanten waarderen de inspanningen van het technische team van Facebook om velen te helpen hun bedrijf op te bouwen. Met steeds meer technologieën die aan het platform worden toegevoegd, vergroot u de kans om uw manier van leven te veranderen.

Een klant zei: ‘Ik ben het er helemaal mee eens dat Facebook een geweldig communicatiemiddel is in deze drukke levensstijl. Ik praat meestal niet aan de telefoon, dus Facebook is een geweldige manier voor mij om sociaal te zijn. Ik ben dol op hoe hun diensten en hun mobiele app werken ‘. Een andere klant was boos op hun klantenservice en zei: ‘Een paar dagen geleden werd ik benaderd door een vreemde op Facebook, waardoor ik een bedreiging voor mijn leven vormde. Toen ik hierover berichtte, bleef Facebook reactieloos en deed hier niets aan. Hoe zielig kunnen ze zijn.

Het is de menselijke natuur om sociaal actief te zijn, terwijl sommigen erg actief zijn en sommige minder. Mensen willen met elkaar in contact komen en hun netwerk verbeteren en Facebook is daar één van. Facebook is het eerste sociale netwerk dat de grens van 1 miljard overschrijdt. Helaas ondersteunt de Facebook-klantenservice zijn klanten niet zoals hun Facebook-pagina.