Skip to content

Gmail Bellen | Nederland

Gmail, ‘s werelds populairste e-mailservice, heeft geen telefoonnummer voor klantenondersteuning. We zullen u echter laten zien hoe u hun ondersteuningswebsites kunt gebruiken om antwoorden op uw problemen te vinden. Gmail Bellen is geen gemakkelijke taak.

Categorie: Communicatie Media

Openingstijden: 24/7 365

Officiële website:- Google.com/intl/nl/gmail/about/

We laten u zien waar u heen moet als u uw wachtwoord of andere accountinstellingen probeert te wijzigen, of als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw Gmail-account. We zullen u ook in de juiste richting wijzen voor informatie over het herstellen van een account en een lijst met veelgestelde vragen.

Ten slotte zullen we verbindingen met de sociale-mediapagina’s van het bedrijf opnemen.

Gmail Bellen – Nederland Helpesk Nummer (Dutch)

Gmail biedt zijn gebruikers echter geen telefonische hulp. Het gebruik van hun website is de beste manier om oplossingen voor uw zorgen te vinden.

Als je je afvraagt waarom het bedrijf Gmail niet ondersteunt, komt dat deels doordat Gmail een gratis service is. Als je bedenkt dat er wereldwijd meer dan een miljard Gmail-gebruikers zijn, is het duidelijk dat het verstrekken van een speciaal servicenummer bijna onmogelijk is.

Hoewel er online Google-telefoonnummers zijn gepubliceerd, bieden deze geen ondersteuning voor Gmail. Gebruikers kunnen alleen telefonische hulp krijgen van premiumservices van Google, zoals G Suite.

Gmail-e-mailondersteuning

Ga naar https://support.google.com/mail als u uw wachtwoord opnieuw wilt instellen, uw instellingen voor e-mailmeldingen wilt bijwerken of als u problemen ondervindt bij het inloggen op uw account. Je zult specifieke tutorials ontdekken om je te helpen bij het oplossen van deze en andere uitdagingen. Blader gewoon door de vele categorieën, selecteer de categorie die van toepassing is op uw situatie en u krijgt een lijst met typische problemen te zien. Kies de meest geschikte optie en u krijgt een stapsgewijze instructie om het probleem op te lossen.

Gmail-helpforum

Een hulpforum voor het bedrijf is te vinden op https://productforums.google.com/forum/. Selecteer de optie “Gmail Help Forum” wanneer je aankomt. Met behulp van de zoekbalk bovenaan de pagina kunt u zoeken naar een antwoord op uw probleem. Als alternatief kunt u de verschillende debatonderwerpen bekijken.

Selecteer de FAQ-link bovenaan de pagina om de antwoorden op de meest gestelde vragen op het forum te zien. Dit gedeelte bevat oplossingen voor veelgestelde vragen, zoals “Hoe kan ik verwijderde berichten herstellen?” “Wat moet ik doen als mijn account is gehackt?” en “Wat moet ik doen als mijn account wordt gehackt?”

Klik gewoon op de optie “Accountherstel” bovenaan voor meer informatie over het herstelproces van Gmail-account.

Als u geen antwoorden op uw vragen kunt vinden, overweeg dan om uw eigen forumdiscussie te starten. Zorg ervoor dat je de forumregels leest voordat je iets plaatst. U zult waarschijnlijk een reeks reacties krijgen van leden van de gemeenschap.

Gmail-accounts voor sociale media

Hieronder staan links naar de sociale media-accounts van het bedrijf.

Facebook :- Facebook.com/Gmail/

Twitter:- Twitter.com/gmail

YouTube:- Youtube.com/user/Gmail

LinkedIn:- Linkedin.com/company/google

Over Gmail

Gmail is een gratis e-mailservice van Google. Het wordt door meer dan een miljard mensen over de hele wereld gebruikt en is beschikbaar in 72 verschillende talen. Dit maakt het de meest gebruikte e-mailservice voor zowel commerciële als persoonlijke doeleinden ter wereld. In mei 2014 werd het de eerste app die een miljard installaties op Android-apparaten bereikte, waardoor het de populairste app in de Google Play Store is.

Gmail werd voor het eerst uitgebracht als bètaversie op 1 april 2004 (het werd pas officieel uitgebracht op 7 juli 2009). Met deze methode konden gebruikers 1 GB aan gegevens opslaan. Deze gegevensopslag breidde zich snel uit in de komende 13 jaar en bereikte uiteindelijk de 15 gigabyte die vandaag beschikbaar is.

Gmail passeerde Hotmail als de meest populaire e-mailservice in 2012, toen het 425 miljoen gebruikers bereikte.

1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, VS is het adres van het hoofdkantoor van het bedrijf.