Skip to content

Google

Wie kent het bedrijf Google niet? U moet zelfs op Google.com naar dit onderwerp hebben gezocht en op onze pagina zijn beland. Google is een groot bedrijf met tal van locaties over de hele wereld. In dit artikel bespreken we de contactgegevens van Google en details zoals Google Bellen.

Categorie: Communicatie Media

URL hoofdbedrijf: Google.nl

Openingstijden: Ma-vr: 06.30 – 17.00 uur PT

Samen met Amazon, Facebook en Apple wordt het beschouwd als een van ‘s werelds top vier technologiebedrijven. Ze hebben een groot team van zeer bekwame medewerkers om zo’n enorm bedrijf aan te kunnen. Als gevolg hiervan wordt de klantenservice van Google als een van de beste beschouwd.

In dit artikel bespreken we alles wat u moet weten over Google-ondersteuning, Google-chat, Gmail-Bellen Nederland en meer. De Google Corporation bezit niet alleen een zoekmachine, maar ook een Play Store, een kaarttoepassing, een mailingservice en een aantal andere diensten.

Ze hebben een Google-nummer opgegeven voor elk van hun verschillende vestigingen, die klanten kunnen bellen en spreken met een echte klantenservicemedewerker.

Google Bellen Nederland, Klantenservice

We hebben al besproken waarom Google een van de beste technische bedrijven is, dus we zullen ons in dit gedeelte concentreren op zijn producten en services. Laten we beginnen met de Google-zoekmachine, het meest essentiële en bekende aanbod van het bedrijf.

Ze hebben de werking van deze zoekmachine gestroomlijnd, zodat u alle resultaten kunt zien die zijn gekoppeld aan de termen die u hebt ingevoerd. De Google Play Store is een van hun producten. De Google Play Store bevat alle apps die kunnen worden gedownload, geïnstalleerd en gebruikt op Android-telefoons.

Google Maps is nog een ander voor de hand liggend product dat het leven van veel frequente reizigers en joggers heeft vereenvoudigd. Het is een van de populairste producten van Google en vrijwel iedereen die naast je zit, heeft het op zijn telefoon geïnstalleerd.

Telefoonnummer van Google Klantenservice

Zoals ik eerder heb aangegeven, publiceren we al onze gecombineerde gegevens op de talrijke telefoonnummers, e-mailadressen en adressen van het Google-bedrijf in dit artikel. Klanten kunnen via deze telefoonnummers en e-mailadressen contact opnemen met het bedrijf. Een echt persoon, geen automatische spraakoproep, zal met u communiceren via het telefoonnummer van de Google-klantenservice.

Google-ondersteuningsuren

Wanneer u hun telefoonnummer voor klantenondersteuning doordeweeks belt, van 06.00 uur tot 17.00 uur, zijn zij het meest beschikbaar om uw oproep aan te nemen. Als u echter in het weekend hulp nodig heeft, kunt u ze een e-mail sturen op hun ondersteunings-e-mailadres, dat elke dag van de week geopend is. U ontvangt automatisch een reactie van de organisatie en een ondersteuningsmedewerker kan binnen 48 uur na ontvangst van uw e-mail contact met u opnemen. Verder is er geen Google klantenservice telefoonnummer dat 24 uur per dag, 7 dagen per week open is.

Google-hoofdkantooradres

Google heeft, net als elk ander groot internationaal bedrijf, zijn hoofdkantoor in de Verenigde Staten. Het hoofdkantoor van Google, om specifieker en to the point te zijn, bevindt zich in Californië, Verenigde Staten. Hoewel Google kantoren heeft in veel andere landen, is de belangrijkste in de Verenigde Staten. Als het een noodgeval is en u onmiddellijk contact moet opnemen met het bedrijf, kunt u een brief sturen naar het adres van het hoofdkantoor van het bedrijf en wachten op een reactie.

Adres: 1600 Amphitheatre Parkway Mountain View, Californië, Verenigde Staten

Officiële Google-website

Er zijn een aantal officiële Google-webpagina’s om uit te kiezen. Omdat ze zoveel verschillende vestigingen hebben onder één bedrijfsnaam, zoals Google Chrome, YouTube, G Suite, Gmail, Google Maps, enzovoort. Als gevolg hiervan zullen we u alleen het websiteadres voor hun hoofdwebsite verstrekken, aangezien alle andere items van het bedrijf kunnen worden bereikt via links op hun hoofdwebsiteadres.

Website: www.google.nl

E-mail voor Google-ondersteuning

Google heeft al een aantal telefoonnummers gepubliceerd die mensen kunnen bellen om contact op te nemen met het bedrijf. Omdat ze echter alleen van maandag tot en met vrijdag geopend zijn, kunt u in het weekend geen contact opnemen met hun klantenservice voor hulp. Bovendien hebben veel klanten een hekel aan telefoneren of gewoon wachten tot de geautomatiseerde stem stopt. Als gevolg hiervan heeft het bedrijf een officieel ondersteunings-e-mailadres ingesteld waarnaar klanten hun klachten en verzoeken om hulp kunnen sturen. Er zijn veel e-mailmanieren voor verschillende problemen, die u kunt vinden op support.google.com/store/contactflow.

Je kunt ook contact opnemen met Google-ondersteuning via een officiële Live Chat-link op hun website als je vragen hebt.

Google Support Chat is beschikbaar op support.google.com.

Sociale Media of Google

Google is in zeer korte tijd een begrip geworden en dat komt allemaal door het feit dat ze niet alleen bereikbaar zijn via het telefoonnummer van hun klant, maar ook via sociale media. Klanten kunnen via sociale media contact opnemen met Gmail-hulp, bijvoorbeeld door rechtstreeks naar hen te tweeten en uw probleem of de problemen die u ondervindt met hun app, Play Store of website te bespreken. Omdat de organisatie bekend staat als behoorlijk actief op social media, mag je bij serieuze problemen binnen een uur een reactie van hen verwachten.

Facebook: https://www.facebook.com/Google/

Twitter: https://twitter.com/Google

Instagram: https://www.instagram.com/google/?hl=nl

We weten al dat de klantenservice van Google uiterst gebruiksvriendelijk is en het bedrijf streeft ernaar om ervoor te zorgen dat elke consument een prettige ervaring heeft bij het gebruik van hun producten. Zelfs hun klantenservice is goed onderhouden, omdat ze ervoor zorgen dat de klachten van hun klanten binnen een redelijke tijd worden behandeld en opgelost. Om echter meer over hun organisatie te weten te komen, zijn we diep in hun klantenservice gedoken en hebben we contact opgenomen met hun consumenten voor wat concrete feedback. Hieronder een paar echte getuigenissen.