Skip to content

Hoe te repareren PayPal werkt niet

PayPal is wereldwijd een van de meest gebruikte betalingssystemen. Helaas is de service niet perfect en kunnen er problemen optreden. Wanneer u problemen tegenkomt, kunnen deze uw dagelijkse taken in de weg staan.

Omdat het een betalingsplatform is, kunnen problemen met PayPal ertoe leiden dat u vervaldata mist en er boetes kunnen volgen.

Op basis van de rapporten hebben sommige gebruikers moeite om toegang te krijgen tot de PayPal-app op hun apparaten. Er zijn ook gebruikers die problemen ondervinden bij het gebruik van PayPal voor online betalingen.

Helaas zijn er een aantal redenen waarom PayPal mogelijk niet goed werkt. Meestal zijn serveruitval en trage netwerkverbindingen de boosdoeners. Het kan echter ook te wijten zijn aan verouderde versies van PayPal of onjuiste gebruikersconfiguraties.

Om u te helpen, hebben we besloten een handleiding te maken voor het oplossen van PayPal als het niet werkt op uw apparaat.

Laten we beginnen!

1. Controleer de PayPal-status.

Voordat u wijzigingen aanbrengt op uw apparaat, raden we u aan eerst de status van PayPal te controleren als u problemen ondervindt. Aangezien u een online service gebruikt, kunt u problemen verwachten als de servers offline zijn.

Om de huidige status van het platform te controleren, gaat u naar de speciale statuspagina van PayPal en kijkt u of er storingen zijn.

Als de servers offline zijn, kunt u het beste wachten tot het team van PayPal het probleem heeft opgelost. Helaas helpen eventuele wijzigingen aan uw kant niet, aangezien servergerelateerde problemen alleen door PayPal kunnen worden opgelost.

Aan de andere kant kunt u naar de volgende oplossing hieronder gaan als de services van PayPal actief zijn.

2. Bevestig uw bankrekening.

PayPal-gebruikers moeten eerst hun bankrekening bevestigen voordat ze deze kunnen gebruiken om betalingen op het platform te doen. Als u dit proces niet hebt uitgevoerd, kunt u problemen verwachten wanneer u PayPal gebruikt voor online betalingen.

U moet ook bij uw bank controleren of hun online services werken voordat u transacties probeert uit te voeren.

Als andere gebruikers PayPal kunnen gebruiken, heeft het probleem waarschijnlijk te maken met uw bankrekening.

3. Start uw apparaat opnieuw op.

Als u moeite heeft om de PayPal-app op uw mobiele apparaat te gebruiken, probeer deze dan opnieuw op te starten om de bronnen opnieuw te laden. Dit zou tijdelijke gegevens van uw systeem moeten wissen en bugs en glitches op uw apparaat moeten elimineren.

Voor Android-gebruikers, zie de onderstaande gids om uw apparaat opnieuw op te starten:

  • Zoek de aan / uit-knop op uw Android-apparaat.
  • Houd het vervolgens ingedrukt totdat het optiemenu verschijnt.
  • Tik ten slotte op Opnieuw opstarten om uw systeem opnieuw op te starten.

Als u een iOS-apparaat gebruikt, kunt u het als volgt opnieuw opstarten:

  • Open eerst de Assistive Touch op uw beeldscherm.
  • Ga daarna naar het tabblad Apparaat en tik op Meer.
  • Tik ten slotte op Opnieuw opstarten.

Als u klaar bent, gaat u terug naar PayPal en controleert u of het probleem is opgelost.

4. Probeer een andere bank.

Als u nog steeds geen betalingen met PayPal kunt doen, raden we u aan een andere bankrekening te gebruiken, als u die heeft. De huidige bank die u gebruikt op PayPal heeft mogelijk technische problemen die problemen veroorzaken.

Voeg een nieuwe bankrekening toe aan PayPal en kijk of u met die rekening online kunt betalen.

5. Controleer uw netwerkverbinding.

Een trage of onstabiele internetverbinding kan ook de reden zijn dat PayPal niet werkt. Aangezien u een online service gebruikt, is betrouwbaar internet vereist om problemen bij het verzenden van geld of het uitvoeren van betalingen te voorkomen.

Als het resultaat een probleem met uw netwerk aangeeft, start u uw modem of router opnieuw op om de verbinding met de servers van uw ISP te herstellen. Haal de stekker van uw router uit het stopcontact en wacht 5 tot 10 seconden voordat u hem opnieuw aansluit.

Als u klaar bent, voert u nog een test uit om te controleren of het probleem is opgelost. Als dit niet het geval is, neemt u contact op met uw provider en vraagt u hen om hun service te repareren.

6. Probeer een browser te gebruiken.

Als u de PayPal-app niet kunt gebruiken, raden we u aan in de tussentijd over te schakelen naar de webversie van het platform. De ontwikkelaars voeren mogelijk systeemonderhoud uit aan de app en leggen uit waarom deze momenteel niet beschikbaar is.

Ga naar de website van PayPal en open vanaf daar uw account. Als je kunt inloggen, probeer dan geld te sturen of een betaling te doen met je browser.

7. Neem contact op met de ondersteuning.

Als geen van de bovenstaande oplossingen voor u heeft gewerkt, is de laatste optie die u heeft om de professionals de situatie te laten afhandelen.

Ga naar de ondersteuningspagina van PayPal en neem contact op met hun team om het probleem dat u ondervindt te melden. Geef uw accountgegevens, het apparaat dat u gebruikt en andere noodzakelijke informatie op waarmee PayPal de situatie sneller kan beoordelen.

Dat beëindigt onze gids voor het repareren van PayPal als het aan jouw kant niet werkt. Als u vragen heeft, kunt u hieronder een opmerking achterlaten en we zullen ons best doen om u te helpen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *