Skip to content

LinkedIn

Maak je zoektocht naar een baan slimmer met de LinkedIn-app. Recruiters en werkzoekenden kunnen hun vragen stellen op LinkedIn. Gebruikers kunnen een klacht indienen over haar diensten via het LinkedIn-telefoonnummer. Via LinkedIn Bellen, social media, e-mailadres en kantooradres kun je in contact komen met een team van LinkedIn Nederland.

klantenservice | LinkedIn Bellen Nederland

LinkedIn is een website of mobiele app die zakelijke en arbeidsgerelateerde diensten levert. Het is een sociale netwerksite die werd opgericht op 28 december 2002 en debuteerde op 5 mei 2003. LinkedIn Corporation wordt gebruikt voor professionele netwerken, met vacatures van zowel werkgevers als werkzoekenden. In maart 2019 waren er 610 miljoen geregistreerde gebruikers op LinkedIn in 200 landen. Door ledeninformatie te verkopen, genereren recruiters en verkopers het grootste deel van de omzet van het bedrijf.

Sunnyvale, Californië fungeert als het hoofdkantoor van LinkedIn Corporation. Het stelt gebruikers in staat om online sociale netwerkprofielen en verbindingen met anderen op te bouwen die een afspiegeling zijn van werkelijke werkrelaties. LinkedIn-gebruikers kunnen zowel huidige als nieuwe mensen uitnodigen om relaties aan te gaan. De dochterondernemingen van het LinkedIn-bedrijf zijn SlideShare, lynda.com en Connectifier. Het heeft tal van taalversies van zijn website en mobiele app.

LinkedIn-Telefoonnummer – profielen voor Sociale Media

LinkedIn is een netwerkdienst voor sociale media waarmee gebruikers hun online relaties en professionele identiteit kunnen behouden. LinkedIn Network biedt functiefilters die miljoenen vacatures doorzoeken om vacatures te vinden die aan uw criteria voldoen. Met behulp van LinkedIn Number kunnen recruiters en sollicitanten vragen stellen en beweringen doen. Raadpleeg LinkedIn Bellen Nummer & Uren om problemen met bedrijven op te lossen.

Openingstijden klantenservice

De openingstijden van de klantenservice zijn 24/7 beschikbaar. De beste tijd om LinkedIn-gebruikers op elk moment van de dag te bellen.

Postadres

Deze pagina bevat het adres van het hoofdkantoor van LinkedIn. Sollicitanten kunnen een brief sturen naar LinkedIn Support Mailing Address om hun reserveringen kenbaar te maken aan recruiters of nieuwsfeeds. Kandidaten moeten ook opmerkingen en meningen aan LinkedIn verstrekken via het bedrijfsadres.

LinkedIn-hoofdkantoor,
Berg uitzicht,
Californië.

Officiële website

Bezoek de officiële LinkedIn-website op www.linkedin.com als u een nieuw account wilt openen. Gebruikers kunnen de feedsectie bezoeken om meer te weten te komen over vers geüploade berichten nadat ze een account hebben aangemaakt. Op de LinkedIn-website kunnen gebruikers zelfs communiceren met hun vrienden en volgers. De LinkedIn-forumpagina biedt antwoorden op vragen van aspiranten.

E-mailadres

Houders van een LinkedIn-account kunnen hun e-mailadres bijwerken of wijzigen door naar de website www.linkedin.com/help/ te gaan. Met behulp van LinkedIn-meldingen kunt u snel en gemakkelijk e-mailadressen bijwerken die aan het account zijn gekoppeld. Kandidaten kunnen hun LinkedIn e-mailadres gebruiken om klachten in te dienen en problemen te melden.

Sociale Netwerksites

Facebook, YouTube en Twitter zijn voorbeelden van LinkedIn Social Media Pages. Om meer te weten te komen over LinkedIn Services, moeten werkzoekenden deze sociale media-accounts volgen. Via deze sociale netwerkplatforms kunnen klanten een claim indienen tegen andere LinkedIn-gebruikers. Via het sociale netwerk kunnen gebruikers ook chatten met de experts en professionals van LinkedIn.

Facebook: www.facebook.com/LinkedIn/
Twitter: Twitter.com/LinkedIn
Youtube: www.youtube.com/user/LinkedIn