Skip to content

PayPal Nederland | PayPal Bellen

PayPal is een financieel technologiebedrijf dat digitale betalingen mogelijk maakt voor zowel consumenten als bedrijven. PayPal Holdings, Inc. is een Amerikaans bedrijf dat in 1998 werd opgericht als Confinity. PayPal is aanwezig in de overgrote meerderheid van de landen die digitale betalingen accepteren. Het is een geldverwerkingsservice voor internetbedrijven, veilingportals en tal van andere commerciële gebruikers. Aan het gebruik van PayPal-betalingsdiensten zijn kosten verbonden. U kunt de Paypal bellen voor elk probleem.

Categorie :- Computers en elektronica

Bedrijfs-URL: Paypal.com/nl/smarthelp/contact-us

Telefoon: 015678945

Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 06.00 – 20.00 uur, zaterdag 07.00 – 16.00 uur

Volgens het bedrijf zet PayPal zich in om financiële diensten voor iedereen te democratiseren en individuen en bedrijven aan te moedigen deel te nemen aan en te slagen in de wereldeconomie. PayPal is de afgelopen twee decennia uitgegroeid tot een kolos van digitale betalingsoplossingen. Met meer dan 360 miljoen actieve gebruikers wereldwijd domineert het de digitale betalingsmarkt.

De diensten van het bedrijf, zoals het verzenden van geld en het ontvangen van betalingen, zijn zo gestructureerd dat een persoon of een bedrijf er gemakkelijk gebruik van kan maken. Gebruikers kunnen grensoverschrijdend betalingen doen en ontvangen zonder zich zorgen te hoeven maken over de veiligheid, omdat PayPal alle noodzakelijke beveiligingsfuncties bevat. PayPal maakt financiële diensten en handel veiliger, handiger en voordeliger.

Wat is PayPal en hoe werkt het?

PayPal is een online betaalservice die beschikbaar is voor zowel consumenten als bedrijven. Gebruikers kunnen via internet veilig geld verzenden en ontvangen. Het belangrijkste doel van het bedrijf is het bereiken van financiële gelijkheid op het gebied van dienstverlening. Elke burger ter wereld heeft recht op betere digitale betaaldiensten. PayPal heeft door een combinatie van innovatie en technologie een beter platform voor online geldoverdracht en betalingsontvangst gecreëerd.

Voor vlotte betalingen moeten gebruikers een bankrekening, betaalpas of creditcard aan hun PayPal-rekening koppelen. U kunt uw PayPal-portemonnee gebruiken om verschillende betalingen te doen. Men kan geld sturen naar vrienden en familie na registratie voor een PayPal-rekening. Evenzo kan een PayPal-account worden gebruikt om betalingen te ontvangen.

Hoe maak je een PayPal-account aan?

Door een PayPal-rekening te openen, wordt u lid van ‘s werelds grootste digitale betalingsbedrijf. Gebruikers moeten de fundamentele informatie van de PayPal-rekening lezen voordat ze een account aanmaken. Persoonlijke rekeningen en zakelijke rekeningen zijn de twee soorten rekeningen die door PayPal worden aangeboden.

Individuele accounts zijn alleen voor persoonlijk gebruik en gebruikers kunnen ze gebruiken om te betalen voor online aankopen en om geld te ontvangen. PayPal Commercial Account daarentegen is bedoeld voor zakelijk gebruik. Het stelt gebruikers in staat om veilig toegang te krijgen tot het geld van klanten en om facturen naar hen te sturen.

De gebruiker moet eerst het aanmeldingsproces voltooien om een PayPal-rekening te openen. Volg de instructies op het scherm om de registratieprocedure te voltooien. Aanmelden voor PayPal kost niets. Het is een veilige en eenvoudige manier om geld over te maken of te ontvangen via internet. Gebruikers kunnen het PayPal-aanmeldings- en aanmeldingsproces hieronder zien.

Met PayPal kunnen gebruikers zich gratis inschrijven. Er zijn geen kosten verbonden aan het onderhoud. Gebruikers met een Business Account kunnen vanuit de hele wereld geld versturen en ontvangen. Geef uw telefoonnummer op en bevestig het. Klik op de knop Doorgaan nadat u uw naam, e-mailadres en wachtwoord hebt ingevoerd. Om een bankrekening te koppelen, koppelt u uw betaalpas en volgt u de instructies.

Opmerking: om een zakelijke PayPal-rekening te openen, moet u extra details verstrekken, zoals het jaarlijkse verkoopvolume en betaling via onder andere een online platform, freelanceplatform of marktplaats.

Controleer het PayPal-account

Om de diensten van PayPal zonder onderbreking te gebruiken, moet u eerst uw account verifiëren. Het helpt ook bij de bescherming van het account tegen online fraude en frauduleus gedrag. U moet de KYC-informatie die u indient nogmaals controleren. Volg de onderstaande stappen om uw KYC-verificatie te voltooien:

PAN: Vul uw PAN-gegevens in en houd er rekening mee dat de naam op uw PayPal-rekening moet overeenkomen met de naam op uw PAN-kaart.

Bevestig uw e-mailadres: om PayPal voor verschillende betalingsdiensten te gebruiken, moet u eerst uw e-mailadres valideren.

Maak een nieuwe bankrekening aan: Koppel uw bankrekening aan uw PayPal-rekening om betalingen gemakkelijker te maken.

Kies een doelcode: u moet een doelcode selecteren die de zakelijke transactie nauwkeurig definieert.

Deze algemene voorwaarden kunnen echter van land tot land verschillen.

Koppel uw bankrekening aan PayPal

Gebruikers kunnen hun rekeningen bovendien authenticeren door hun bankrekeningen aan PayPal te koppelen. Voeg uw bankrekeninggegevens toe aan uw PayPal-rekening om direct gebruik te kunnen maken van verschillende betalingsopties. Ga als volgt te werk om een bankrekening aan uw PayPal-rekening te koppelen:

  • Ga naar paypal.com om toegang te krijgen tot de PayPal-website.
  • Open uw account door op de knop Inloggen te klikken.
  • Het tabblad ‘Betalen en betaald krijgen’ moet zijn geselecteerd.
  • Selecteer op het tabblad Portemonnee Banken en kaarten.
  • Voeg een nieuwe bankrekening toe aan uw account.
  • Voer zorgvuldig uw bankrekening- of bankpas-/creditcardgegevens in. De bankrekening kan worden gekoppeld via bankoverschrijving of bankverificatie.
  • U moet bevestigen of u een bankpas of een creditcard gebruikt.
  • Volg de instructies stap voor stap en als u problemen ondervindt bij het gebruik van PayPal, kunt u PayPal bellen Nederland voor hulp.

PayPal-maximumlimiet

Een niet-geverifieerde PayPal-rekeninghouder kan een eenmalige betaling van maximaal $ 4.000 verzenden. Een geverifieerde PayPal-gebruiker kan daarentegen onbeperkt geld verzenden. U kunt maximaal $ 60.000 overboeken, maar elke transactie kan worden beperkt tot $ 10.000. Het bedrag kan echter verschillen afhankelijk van de valuta of het land. Een niet-geverifieerd account kan alleen geld verzenden en ontvangen tot een bepaald bedrag.

PayPal Nederland | PayPal Bellen | Klantenservice

PayPal Helpdesk Nederland is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar om PayPal-gebruikers een beter inzicht te geven in het gebruik van betalingsdiensten. Als je een probleem hebt met PayPal, neem dan contact op met de klantenservice om het op te lossen. Selecteer Nieuw bericht in het Berichtencentrum in de PayPal-app of browser. Om contact op te nemen met het ondersteuningsteam, kunt u ook het tabblad Contact opnemen met ondersteuning onderaan de pagina gebruiken.

Wat is PayPal.Me?

PayPal.Me is een unieke PayPal-ID waarmee gebruikers snel en gemakkelijk betalingen kunnen ontvangen. Je kunt een PayPal.Me-link maken (paypal.me/YourName) en deze naar de afzender of andere mensen die je kent sturen. Met deze unieke ID kan men moeiteloos geld aan u betalen. Om geld te ontvangen, kunnen gebruikers hun mobiele nummer of e-mailadres met anderen delen.

Hoe stel ik een PayPal.Me-link in?

PayPal-gebruikers kunnen een PayPal.Me-link genereren, die ze met anderen kunnen delen. Gebruikers kunnen de link gebruiken om geld te ontvangen van andere PayPal-gebruikers. U moet een PayPal Business-account maken. Maak vervolgens een PayPal.Me-link, volg de onderstaande instructies. Er worden wel kosten in rekening gebracht voor het accepteren van geld.

U moet naar paypal.me gaan en op de link ‘Maak uw PayPal.me’ klikken en vervolgens de instructies op het scherm volgen. Kies een naam voor uw deelbare link. Klik na het lezen van de voorwaarden op de optie ‘Akkoord en Aanmaken’.

Deel deze op sociale-mediasites om mensen op de hoogte te stellen van deze betalingslink. Stuur de e-mails of sms om uw vaste klanten op de hoogte te stellen van deze link.