Skip to content

Blauwe schermfout van HP-Printer

Blauwe schermfout van HP-Printer – Een van de topbedrijven in de informatietechnologie-industrie is HP. Het is een Amerikaanse multinational die elektronische apparaten produceert zoals laptops, computers, tablets, telefoons en printers. Ze produceren ongetwijfeld hoogwaardige apparatuur, maar af en toe, om bepaalde redenen, kunnen ze problemen ondervinden.

De “Blauw scherm fout” is een van de meest voorkomende problemen die optreden bij HP printers. Het meest vervelende probleem dat zich kan voordoen bij het gebruik van een HP-printer die op een computer is aangesloten, is dit.

Zorg ervoor dat de computer die u gebruikt een Intel Series 7/C216-chipset heeft voordat u probeert de fout op te lossen. Om dit te herkennen, moet u:

  • Maak een klik op de startknop van de vensters.
  • Typ Apparaatbeheer in het zoekvak en druk vervolgens op enter.
  • Dubbelklik nu op Universal Serial Bus-controllers
  • Nu kunt u het serienummer van intel controleren.

Oplossing 1: om van deze fout af te komen, kunt u de nieuwste Intel USB-stuurprogramma’s voor uw systeem downloaden en installeren:

Stap 1: U moet de USB-kabel van de printer loskoppelen van uw systeem. Als het apparaat nog steeds de Windows-stopfout weergeeft met een blauw scherm, moet u de machine opnieuw opstarten voordat u een stap onderneemt. Zorg ervoor dat u de computer niet in de veilige modus gebruikt.

Stap 2: Als u verder gaat met het proces, moet u de nieuwste versie van USB Host Controller downloaden van de website van Intel. Voor dit doel moet u:

  • Selecteer “Ik accepteer de voorwaarden in de licentieovereenkomst”.
  • Selecteer de optie om op te slaan wanneer het downloaddialoogvenster op het scherm verschijnt.
  • Zodra u klaar bent met de bovengenoemde stap, wordt er een bestand op uw computer gedownlo
  • Open in de volgende stap het zipbestand met de naam Intel(R)_USB_3.0_eXtensible_Host_Controller_Driver.zip.
  • Open nu de map Intel(R)_USB_3.0_eXtensible_Host_Controller_Driver op uw systeem.
  • Dubbelklik nu op Setup.exe en volg de instructies op het scherm om de procedure te voltooien.

Stap 3: Start uw systeem opnieuw op nadat de updateprocedure is voltooid. Als de computer al over de printersoftware beschikt, sluit u de USB-kabel opnieuw aan. U moet echter de installatie-cd plaatsen als u deze niet had of als de software niet correct werd geïnstalleerd.

Oplossing 2: probeer de tijdelijke oplossingen

U kunt de tijdelijke oplossingen proberen als de bovengenoemde aanpak niet voor u werkt.

Stap 1: Koppel eerst de USB-kabel van de printer los van de computer. Start uw computer opnieuw op als de fout zich blijft voordoen. Zorg ervoor dat u de computer in de normale modus gebruikt in plaats van in de veilige modus.

Stap 2: Zoek nu de 2.0 USB-poort van het systeem. In tegenstelling tot USB 3.0, dat mogelijk blauw van kleur is en het SS-logo weergeeft, zal dit een onderscheidend logo hebben. Maar het is niet altijd noodzakelijk om dit te doen.

Download en installeer de nieuwste stuurprogramma’s voor een USB-verbinding.

Stap 1: Bezoek de website voor klantenservice.

Stap 2: Er is een zoekvak beschikbaar waarin u de productnaam kunt invoeren. Voer in het vak de naam en het modelnummer van uw printer in en selecteer vervolgens ‘zoeken’.

Stap 3: Zoek en download de USB-installatie van uw printer op de startpagina.

Bel ons servicehotlinenummer en onze professionals zullen het probleem oplossen als u, ondanks het exact volgen van de bovenstaande aanpak, de fout met het blauwe scherm nog steeds niet kunt oplossen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *