Skip to content

Kan ik geld overmaken van Venmo naar PayPal?

Deze ongewone vraag van veel gebruikers van peer-peer-betalingsapps is om geld over twee applicaties te verzenden of over te boeken. Een dergelijke vraag is hoe u geld kunt betalen van Venmo naar Paypal. Wel, in dit artikel kom je er alles over te weten. U weet precies hoe u geld kunt doneren en nog veel meer. Beide peer-to-peer geldtransfers bieden dezelfde diensten aan, daarom worden ze algemeen beschouwd als rivalen.

Venmo, een van de meest populaire mobiele betalingsapps, is eigendom van PayPal en stelt gebruikers in staat om geld van elkaar te verzenden en te ontvangen en om aankopen te doen bij geautoriseerde verkopers. Venmo heeft volgens PayPal meer dan 40 miljoen actieve gebruikers. Populair sociaal netwerk Venmo stelt je in staat om de mensen en dingen waar andere mensen voor betalen leuk te vinden en erop te reageren.

Stuur geld van Venmo naar PayPal- Is het mogelijk?

Nu u op de hoogte bent van enkele fundamentele feiten over elk, vraagt u zich misschien af hoe u geld van Venmo naar PayPal kunt overmaken. Helaas is er geen directe manier om geld van de ene partij naar de andere over te maken. Hoewel de twee systemen vergelijkbare functionaliteit hebben, zijn ze niet gekoppeld om directe geldoverdrachten tussen rekeningen mogelijk te maken.

Er is echter een andere manier om geld te doneren, dus wees niet ontmoedigd. Dezelfde bankrekening moet aan beide platforms zijn gekoppeld, er moet geld worden overgemaakt van PayPal naar de bankrekening en er moet geld worden toegevoegd aan Venmo. Elke dienst moet dus gekoppeld zijn aan één bankrekening.

Hoe geld over te maken van Venmo naar PayPal?

Omdat deze twee platforms niet met elkaar verbonden zijn, is er geen direct pad voor het verzenden van geld van PayPal naar Venmo en vice versa. Een gedeelde bankrekening koppelen en vervolgens onderling geld overmaken is daarom een alternatief.

Om te beginnen heeft u beide rekeningen nodig met dezelfde naam als uw (Dutch) bankrekening. Dit is bedoeld om te werken met Venmo en PayPal. Laten we dus eerst een gedeelde bankrekening koppelen:

  1. Maak een bankrekening aan en koppel deze aan uw beide rekeningen.
  • Gebruik de mobiele PayPal-app om een bankrekening te koppelen
  • Doe twee kleine stortingen door uw online bankgegevens in te voeren
  • Ga naar uw Venmo-account, klik op Instellingen en selecteer vervolgens Betaalmethoden
  • Kies om een bankkaart of kaart toe te voegen en kies vervolgens uw verificatiemethode.
  1. Zodra beide bankrekeningen zijn gekoppeld, logt u in op Venmo en selecteert u Bank. Vul het bedrag in dat u wilt overmaken.
  2. Selecteer de gewenste optie: Direct of 1-3 Zakelijk en klik vervolgens op Overboeken
  3. Log vervolgens weer in op uw PayPal-account en ga vervolgens naar de optie Geld overmaken. U ziet dan uw bankrekening gekoppeld aan Venmo of PayPal wanneer u selecteert om geld aan uw saldo toe te voegen.
  4. Selecteer de bankrekening die u wilt gebruiken en klik op Toevoegen. Binnen 3-5 werkdagen staat het geld in uw PayPal-portemonnee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *