Skip to content

Paypal zegt dat er iets mis is gegaan

PayPal is een veilig online betalingssysteem dat algemeen wordt beschouwd als de grootste aanbieder van online betalingsoverdrachtdiensten. U kunt PayPal gebruiken om geld naar familie, vrienden en zakelijke groepen te verzenden en te ontvangen nadat u het naar uw apparaat hebt gedownload. Het is een veilige, snelle en betrouwbare manier om contant te betalen. U kunt echter van tijd tot tijd problemen ondervinden met uw overschrijvingen. Als er een probleem is met uw app of apparaat, geeft PayPal een bericht weer dat er iets mis is gegaan op uw scherm.

Dit kan te wijten zijn aan problemen met connectiviteit, betalingen, applicaties of apparaatfouten. Om aan het probleem te werken en het juiste antwoord te vinden, moet u eerst bepalen wat de oorzaak is. In dit artikel zullen we daarom enkele acties doornemen die u kunt nemen om het probleem op te lossen en succesvolle online betalingen uit te voeren.

Waarom zegt My Paypal dat er iets mis is gegaan?

PayPal is een programma voor betalingsoverdracht dat zowel betrouwbaar als productief is. De volgende factoren kunnen problemen met de transactie veroorzaken:

 • Cachegegevens en opslagbestanden
 • Problemen met internetverbinding
 • Browser incompatibiliteit
 • Server down
 • Accumulatie fouten
 • ncompatibel apparaat

Als gevolg hiervan moet u werken aan een oplossing voor deze problemen om de fout te corrigeren en de betaaldiensten te blijven gebruiken. Hier zullen we doornemen hoe u de PayPal-fout “er is iets misgegaan” kunt oplossen bij het uitvoeren van een betaling.

Hoe PayPal op te lossen zegt dat er iets mis is gegaan Probleem

Om het probleem op te lossen, moet u eerst het probleem aanpakken. Als u de oorzaak van het probleem kunt identificeren, zult u vrijwel zeker een oplossing kunnen vinden. Anders kunt u de onderstaande stappen in volgorde doorlopen en na elke stap de oplossing controleren.

Probleem met internetverbinding

U ziet mogelijk transactiefouten als uw apparaat via een langzame verbinding met internet is verbonden. Een snelle internetverbinding is vereist om de gadget te verbinden. U kunt de snelheid van het netwerk verhogen door alle andere aangesloten apparaten los te koppelen. U kunt ook proberen het apparaat te verbinden met mobiele data in plaats van met de router voor betere resultaten.

Nadat u een snelle internetverbinding tot stand heeft gebracht, kunt u de functionaliteit van PayPal testen. Als u het probleem niet kunt oplossen, gaat u verder met de volgende stap.

Cachegeheugen en browsegeschiedenis verwijderen

U kunt ook proberen het cachegeheugen voor alle tijdelijke bestanden leeg te maken en de browsegeschiedenis op te schonen om te zien of dit helpt. Bovendien kunnen de tijdelijke bestanden ervoor zorgen dat de procedure wordt onderbroken en ontvangt u mogelijk een foutmelding van PayPal waarin staat dat er iets mis is gegaan. U kunt dit oplossen door de gegevens permanent te verwijderen. Dus, hier zijn de maatregelen die u moet nemen:

 • Log eerst in op de browser met uw inloggegevens.
 • Navigeer nu naar de rechterbovenhoek van het scherm en klik op de optie Meer.
 • Klik daarna op Select Tools.
 • Druk op de optie Browsegeschiedenis wissen.
 • Navigeer daarna naar de optie Cookies en andere sites.
 • Selecteer ook Cache-afbeeldingen en bestanden.
 • Klik ten slotte op de optie Gegevens wissen.
 • Controleer nu de oplossing voor het probleem dat u ondervindt met PayPal-overboekingen.

Server down

U kunt ook een bericht van PayPal ontvangen waarin staat dat er iets mis is gegaan of dat er een serverstoring is. Als de PayPal-server tijdelijk niet beschikbaar is, kunt u de transacties niet voltooien. Als gevolg hiervan moet u wachten tot de server reageert voordat u doorgaat met de transactie. De PayPal-manager kan bevestigen dat de server niet beschikbaar is. Informeer bij de directeur naar de downtime van de server. Om dubbele betaling te voorkomen, verdient het de voorkeur om de vorige transactie te annuleren en door te gaan met de nieuwe.

App-fouten oplossen

Het enige dat u hoeft te doen om het probleem op te lossen, is het programma opnieuw te starten. Het verversen van het systeem kan het probleem soms automatisch verhelpen. Daarom verdient het de voorkeur om het een kans te geven. Start eenvoudig uw computer opnieuw op en ga naar PayPal om de betalingsoverdracht te voltooien. Zoek een oplossing voor het probleem. Na een opfrisbeurt wordt een groot aantal problemen onmiddellijk verholpen. Zoek een oplossing voor het probleem. PayPal beweert dat er eindelijk iets mis is gegaan. Als dit niet het geval is, gaat u verder met de volgende stap.

Apparaat incompatibiliteit

Als uw gadget niet compatibel is met PayPal, zult u moeten leven met de mislukte betalingsoverdracht. U kunt op internet zoeken naar een lijst met gadgets die compatibel zijn met PayPal. Controleer of uw apparaat voldoet aan de systeemvereisten voor PayPal-overboekingen.

Om het probleem op te lossen, annuleert u de transactie en vervangt u deze door een apparaat dat compatibel is met het platform. Nu kunt u dit apparaat gebruiken om geld over te maken of te ontvangen. Controleer of de betalingsoverdrachten zijn gelukt.

Incompatibele browser

Zelfs als uw browser PayPal-compatibel is, is het mogelijk dat u de transactie niet kunt voltooien. Upgrade daarom de browser of zoek een andere browser om te gebruiken voor de betalingsoverdracht. Controleer ten slotte het succes van de transactie. In bepaalde omstandigheden is het voldoende om de browser te vernieuwen. In plaats van de browser te gebruiken, kunt u de PayPal-applicatie gebruiken om uw betalingen te doen.

Als de bovengenoemde maatregelen u geen bevredigende oplossing bieden, kunt u rechtstreeks contact opnemen met de klantenservice van PayPal. Bespreek de situatie met de leidinggevenden en zoek een oplossing. De agenten zijn vier uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar via de officiële gratis lijn. Bovendien zijn de leidinggevenden constant bezig om ervoor te zorgen dat uw gegevens en informatie zijn toegestaan en veilig zijn. U kunt indien nodig uw referenties en andere feiten met de agent bespreken om hem te helpen bij het oplossen van het probleem.

Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *