Skip to content

Stappen om Fortnite op een Chromebook te spelen

Fortnite is een van de fantastische games, de game draait op alle drie de grote consoles, inclusief computers. Er zijn spelers die geen toegang hebben tot de gaming-pc of een console, maar toch de game willen spelen. Als je echter een Chromebook hebt zoals ik, rijst er maar één vraag: “Kan ik Fortnite spelen op mijn Chromebook?” en het antwoord is een grote “JA”. Met wat werk kun je Fortnite op Chromebook spelen.

Onlangs lanceerde Nvidia zijn gamingplatform op Chromebook. Het was niet mogelijk om veel games op Chromebook te spelen, slechts enkele Android- en webgames konden worden gespeeld. Maar na de release van de Nvidia GeForce NOW is het nu mogelijk om pc-games als Fortnite via cloudgaming te spelen. Het enige wat je nodig hebt is een goede internetverbinding en je bent klaar om games te spelen op je Chromebook.

In dit artikel zijn we erin geslaagd een stapsgewijze handleiding te geven voor het spelen van Fortnite op je Chromebook. Dus laten we beginnen.

Fortnite spelen op een Chromebook

  • In de eerste plaats moet u GeForce Now instellen op uw Chromebook en u aanmelden voor uw Nvidia-account.
  • Open de Epic Games Store, zodra je bent ingelogd bij GeForce Now. Als u al een account heeft, logt u daarop in en als u een nieuwe gebruiker bent, maakt u een nieuw account aan.
  • Nadat je bent ingelogd, zoek je naar Fortnite in de Epic Games Store. Klik op de knop “Get” nadat je het Fortnite-spel hebt gevonden.
  • Fortnite is een gratis spel, dus je hoeft geen kaartgegevens in te voeren.
  • Na een tijdje krijg je een melding dat je met succes Fortnite hebt gekocht. Je kunt nu de Epic Game Stores sluiten
  • Ga nu terug naar de GeForce NOW-pagina en voeg Fortnite toe aan de bibliotheek, en vanaf daar heb je gemakkelijk toegang tot Fortnite.
  • Klik op de knop “Afspelen” en na een tijdje krijg je een rig toegewezen. Klik op de knop “Doorgaan” om verder te gaan.
  • Wanneer je de game voor het eerst opent, voer je je inloggegevens in met hetzelfde account dat je hebt gebruikt om je aan te melden bij de Epic Game Store. Deze optie verschijnt maar één keer.

Voila! Je hebt Fortnite met succes gedownload op je Chromebook en je bent klaar om het te spelen. Als je bent ingelogd met het bestaande Epic Game-account, heb je toegang tot je skins, beloningen en bronnen.

Opmerking: gebruik voor de beste game-ervaring een externe muis tijdens het spelen van Fortnite op Chromebook.

Dus dat is het, jongens. Als je vragen hebt, vermeld ze dan gewoon in het commentaargedeelte hieronder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *